language & ART Gallery Tour 2016


ON RITES - Inge Aanstoots

Het kunstwerk dat nog gemaakt moet worden - David Bade

Kunsthal Light #14 / All you can Art

Inge Aanstoot / David Bade & Tirzo Martha

Kunsthal Light #14
Voor Kunsthal Light #14 maakt kunstenaar Inge Aanstoot (1987) een grootse muurschildering, bewoond door menselijke figuren, zelfportretten en een grote variëteit aan dieren. Aanstoot verkent in haar werk de omgang van mensen met informatie. Ze is gefascineerd door de subjectiviteit van de geschiedenis en trekt daarbij parallellen tussen rariteitenkabinetten uit de Gouden Eeuw en het internet van nu.
Inge Aanstoot studeerde in 2009 af aan de Willem de Kooning Academie en won in 2014 en 2015 respectievelijk de Piketprijs voor Schilderkunst en de Sacha Tanja-penning.

All you can Art
Curaçao meets Rotterdam! De tentoonstelling ‘All you can Art – David Bade & Tirzo Martha’ presenteert bestaand werk en werk in ontwikkeling van de ‘founding fathers’ van Instituto Buena Bista (IBB), David Bade & Tirzo Martha, én van andere internationale kunstenaars uit de collectie van IBB. Een selectie werken uit verschillende collecties afkomstig uit Curaçao en Nederland geeft daarnaast context aan Instituto Buena Bista als vooropleidingsinstituut en plek voor hedendaagse kunst op Curaçao. Daarnaast biedt de tentoonstelling ruimte aan de IBB Summerschool en een Atelier waar deze zomer voortdurend werk in ontwikkeling te zien is van ruim dertig in Nederland geselecteerde getalenteerde jongeren. IBB is deze zomer de snelkookpan voor deze kunstenaars-in-spe!
Gedurende de Language & Art Gallery Tour 2016 presenteert de Kunsthal een overzichtstentoonstelling met werken van kunstenaars die elders in de tour exposeren.

Westzeedijk 341
3015 AA Rotterdam


www.kunsthal.nl